Pages

duminică, 1 noiembrie 2015

Antena 3 - o manipulare pe seama incendiului din club Colectiv

Niciun comentariu:
 
Sunt oare singurul care crede ca acest circ televizat creat de pe urma incendiului din Colectiv trebuie sa inceteze  .
Ma uit pe Antena 3 si nu pot sa cred ca niste oameni pot da dovada de o ipocrizie atat de uriasa. Sa minti cu nerusinare atatia oameni ca donezi bani pentru raniti iar in realitate 80% din venituri sa se duca catre fundatia   Mereu Aproape  mi se pare pur si simplu josnic.
Nu mai vorbim de modul marlanesc si ieftin de a face in asa fel incat aceasta emisiune sa inspire incredere, compasiune, mila ...sentimente lacrimogene ce tin de demnitatea dar mai ales de constiinta umana .
Gadea pozeaza in mama ranitilor cersind aplauze si ovationari fortate de la colegii sai de trust care nici macar nu cred o iota din ce vrea el sa le induca telespectatorilor .
Nu va mai uitati la aceste emisiuni ! .,  si nu este un ordin ci un sfat cat se poate de prietenesc . Spun asta pentru ca veti realiza peste o luna sau doua ca toate astea nu au defapt nici un rost si ca totul a fost o strategie de manipulare marsaveasca pentru a aduna rating si  fonduri. Acest show (caci emisiune nu pot sa-i zic) nu dovedeste nimic altceva decat imbecilitatea si doza uriasa de cretinism de care acest popor sufera. Sa donezi atatia bani si sa nu stii unde se duc mi se pare culmea prostiei . Sa crezi in cineva doar pentru ca este pus in cea mai buna lumina si pentru ca este urmarit de o masa mare de public la fel mi se pare o cretinitate .
Negru incerca din rasputeri sa creeze show fara sa faca  panarama si matanii pe un subiect cat se poate de grav si de serios .
Spre deosibire de el  ,Badea nu a scos absolut nici un cuvant toata emisiunea si totusi este cel mai popular om din acel trust . De ce ?
Pentru ca stia ca n-are ce sa spuna. Pentru ca a fost adus acolo cu forta ca celelalte sute de vedetute si actorasi care au venit la televiziune sa spuna ca lor chiar le pasa de  acei tineri doar pentru a-si atrage simpatia publicului. Nu mai vorbesc de modul mizerabil de a face lumea sa doneze cat mai multi bani sensibilizand prin aduceri aminte cu privire la accidentul de acum un an cu autocarul cazut de pe pod in Munte Negru.
Ce legatura are una cu alta ?
Pai are . Ambele creeaza duiosie si ambele sensibilizeaza publicul astfel incat Gadea si Negru puteau asocia evenimentul din Colectiv cu o orgie sexuala si tot ar fi reusit ei sa gaseasca un cusur cat de cat decent si logic .
Schimbarea nu poate veni decat de la noi. In momentul in care o sa inchidem ochii la aceste minciuni manipularea si coruptia vor inceta numaidecat si tara asta va arata cu siguranta altfel.

I-as pune intrebarea urmatoare in special lui Gadea : E adevarat ca daca ai fi primit un telefon in direct si ai fi aflat ca Voiculescu ar fi fost eliberat din inchisoare tu ai fi oprit instantaneu emisiunea si ai fi fugit cu toti banii stransi pana acum la poarta penitenciarului ?
Oricand aveti drept la replica : facetoface4you@gmail.com

Puteti citi si despre : Ard ingerii in spitale - dracii danseaza in catedrale

Antena 3 -o manipularea pe seama incendiului din club Colectiv
sursa foto: antena 3
Antena 3 -o manipularea pe seama incendiului din club Colectiv

Antena 3 -o manipularea pe seama incendiului din club Colectiv


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu